2 Ekim 2009 Cuma

Tiramisu


Bu klasik hazır pasta tabanı ile yapılmış olan bir tiramisu. Kedi dilli ile yapılan veya fındıklı, karamelli gibi farklı çeşitleri de yapılabiliyor. Bu çeşitlerde pek yakında burada. :)

Tiramisunun sunumunu biraz değiştirip kup şekline getireyim ve bir de krokan ekleyeyim dedim. Nasıl olmuş? :)
Afiyet olsun... :)

5 yorum:

arda dedi ki...

bu tiramisu inanilmaz guzel gorunuyor, acaba Amerika'ya ihrac etme durumu var mi? yoksa, Istanbul'a gelince hangi cafe'de yiyebiliriz? Elinize saglik Didem Hanim..

didomik dedi ki...

Siz isteyin ben heryere gönderirim :) Ya da gelince "Tatlı Dünyam" da yiyebilirsiniz :)

Unknown dedi ki...

Sevgi dolu yüreğiyle yaptığı lezzetlere "değer" katan Didem'in o leziz ikramlarından acaba hangisinden bahsetsem sizlere? Elmanın cevize aşkını ilan ettiği elmalı turtadan mı , kremasıyla güzelliğine güzellik katan revaniden mi yoksa benim vazeçilmezlerinden olan tiramüsüden mi bahsetsem ?Ağzımda müthiş tatlar bırakan , gözüme /gönlüme ziyafetler sunan can arkadaşımın ellerine sağlık. Pınar Adatepe

didomik dedi ki...

Canım arkadaşım teşekkürler :) Edebiyat öğretmeni (şimdinin gizli geleceğin bilenen yazarı) olduğunu yorumunda da göstermişin :) Şimdi bu güzel yoruma ne demeli bilmem.. Afiyetler olsun... Sen iste ben sana her zaman sevgi dolu olarak istediğini yaparım :)

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Canımın taaaa içi biricik Didoşum,
ben bu lezzetleri ne zaman tadacağım acaba?
Bir an önce tatmak için sabırsızlanıyorum valla.:-))
Öptüm canım, sevgiler...